Άρθρα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Χρειάζεστε Βοήθεια;

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ & ΜΑΘΗΤΩΝ

Στην CONSULTUM παρέχουμε συνεδρίες συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού online, κάνοντας χρήση online εργαλείων σύγχρονης και ασύγχρονης επικοινωνίας, καθώς και Online Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Η Online Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού μπορεί να προσφέρει σε όλους όσους αναζητούν την παροχή συμβουλών (ενήλικεςεφήβους, γονείς και μαθητές) από εξειδικευμένους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού online. Δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που δεν έχουν πρόσβαση σε παροχή υπηρεσιών επαγγελματικού προσανατολισμού υψηλής ποιότητας να το κάνουν μέσω διαδικτύου και μάλιστα με τρόπο που δεν υπολείπεται σε τίποτα από μια δια ζώσης συνεδρία.

Βρείτε τις τιμές όλων των πακέτων των υπηρεσιών μας!

Νοτάκης Αντώνης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ CONSULTUM

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Σκοπός και μέλημά μας είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση και η προώθηση της έννοιας του Επαγγελματικού Προσανατολισμού στους νέους ανθρώπους και σε όσους αναζητούν την επαγγελματική τους πορεία προς την επιτυχία.

 

Πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν πρόσβαση σε αξιόπιστες και αμερόληπτες πληροφορίες όταν πρόκειται να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με την καριέρα τους. Παρέχοντας ακριβή και εξατομικευμένη καθοδήγηση, ελπίζουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε μαθητές, εφήβους και ενήλικες να έχουν τη σταδιοδρομία που ευθυγραμμίζεται με τις μοναδικές δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους.

Δωρεάν Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Τύπος Συνεδρίας: Ατομική

Μία (1) Συνεδρία Online

Τιμή Πακέτου

από 100,00€

μόνο 80,00€

Έκπτωση 20%

Γιατί να μας επιλέξετε;

Οι πελάτες μας είναι πλήρως ικανοποιημένοι και μας έχουν καταστήσει ως μία από τις πιο αξιόπιστες και επιτυχημένες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών επαγγελματικού προσανατολισμού. Μας διακρίνουν για τον επαγγελματισμό, τις προσιτές τιμές των υπηρεσιών μας, την ταχύτατη εξυπηρέτηση και τον υψηλό βαθμό ευσυνειδησίας για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική πορεία τους.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας; Καλέστε μας Τώρα ή Αφήστε μας το Τηλέφωνό σας στη Φόρμα Επικοινωνίας Call Me Back και θα επικοινωνήσουμε άμεσα! 

Call Me Back

Αφήστε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε άμεσα!